BaztabGostar logo

بازتاب گستر

cropped-BaztabGostar-logo.png

سیستم پیجینگ تحت شبکه چیست؟

امروزه با پیشرفت تکنولوژی ، سیستم های نوین ارتباطی و گسترش مراکز صنعتی ، ادارات و کارخانجات ، بیمارستان ها ، فضاهای سبز و پارک ها و … از سوی دیگر نیاز به اطلاع رسانی و هماهنگی برای مدیریت بهتر، سیستم های تحت شبکه پیجینگ وارد عرصه فناوری شده است.

وجود یک سیستم ارتباطی داخلی برای پخش پیام ها ، اطلاع رسانی ها ، هشدار یا اعلام شرایط اضطرار ، با تکنولوژی روز و سهولت استفاده و کیفیت بالا با قابلیت های متنوع ، سیستم پیجینگ را به یک سیستم فراگیر و راهبردی تبدیل کرده است.

در حال حاضر بسیاری از شرکت های بزرگ و مراکز پیشرو در عرصه تکنولوژی در سراسر کشور از فناوری پیجینگ های تحت شبکه استفاده می نمایند که در این سیستم ها دیگر محدودیت کابل های مسی و سیستم های آنالوگ وجود ندارد و نصب و کاربری این سیستم ها را بسیار آسانتر نموده است. همچنین با تکیه بر انتقال پیام ها از طریق کابل شبکه، کیفیت ارسال این پیغام ها بصورت چشم گیری ارتقا یافته است.

 

سیستم پیجینگ بر اساس نوع تکنولوژی به دو دسته تقسیم می گردد :

  • سیستم پیجینگ آنالوگ/سنتی
  • سیستم پیجینگ تحت شبکه

 

در بسیاری از شبکه های ویپ نیاز به اتصال سیستم پیجینگ سنتی با سیستم تلفن ویپ و یا ایجاد سیستم پیجینگ تحت شبکه مورد نیاز می باشد. در ادامه به دو شیوه معمول در پیجینگ خواهیم پرداخت . در این بخش به شما توضیح خواهیم داد که چگونه می توان پیچینگ تحت شبکه رومیزی را توسط یک IP PBX و تلفن های ویپ ایجاد کرد و یا کار را به نحوی گسترش داد که بتوان بلندگو ها و آمپلی فابر هایی که از پروتکل SIP بهره مند هستند را به کاربرد.در انتهای این راهکار شما می توانید بر اساس نیازتان ، شبکه پیجینگ خود را راه اندازی نمائید .

 

Unicast IP Paging

برای آشنایی بیشتر شما با نحوه کارکرد پیچینگ تحت شبکه بهتر است با دو روش انجام پیجینگ آشنا شوید . در ایتدا یونیکست را شرح می دهیم . در این شیوه فراخوانی افراد و یا پایانه ها به صورت یک به یک انجام می گردد . شما می توانید در مرکز تلفن خود تعدای Page Group ایجاد نمائید و برای مثال داخلی 400 را برای فراخوانی داخلی هایی که در این Page Group قرار داده اید استفاده نمائید .

همانطور که مشاهده می کنید در شیوه Unicast محدودیتی وجود دارد . این محدودیت در سازمان ها و محیط های بزرکتر بیشتر به چشم می خورد. مثلا در بیمارستان ها و دانشگاه ها که شما نیاز دارید تا فضاهای خاص و افراد خاصی را فراخوانی نمائید. راهکار مناسب برای فضاهای بزرگتر Multicast می باشد.

 

Multicast IP Paging

یونیکست و مالتی کست کار مشابهی انجام می دهند با این تفاوت که در مالتی کست در فضا های مختلفی می توان این کار را انحام داد. اجازه دهید مثالی بزنیم . بیمارستانی را در نظر بگیرید که در آن تمامی تلفن های رومیزی و بلندگوها تحت شبکه می باشند. بخش اورژانس 5 بلندگو دارد و بخش های آزمایشگاه و بستری به ترتیب 3 و 10 بلندگو دارند. در روش یونیکست با یک داخلی می توانیم همه باندگوهای اورژانس ، آزمایشگاه و بستری را داخل یک Page Group قرار دهیم و همه را با هم پیج کنیم ولی در روش مالتی کست برای هر بخش Page Group های جداگانه تعریف می کنیم. در روش مالتی کست می توانیم بدون پیج کردن بخش های بستری ، دیگر بخش ها را با هم پیج کنیم و یا به همین شکل از آرایش های مختلفی برای پیج کردن محیط ها و افراد مختلف استفاده نمائیم.

 

 

 

ابزار های پیجینگ تحت شبکه

  • بلندگوهای تحت شبکهنتیجه تصویری برای ‪ip paging speakers‬‏

این بلندگوها در نمونه های ساخته شده مشابه بلندگوهای رایج در بازار هستند با این تفاوت که دارای یک برد الکترونیکی (برد اینترکام) هستند که امکان ارسال و دریافت صدا بر روی بستر شبکه را فراهم می سازد . بلندگوهای سقفی و برخی از بلندگو های دیواری با توان پایین می توانند PoE باشند. این بلندگو ها همانند یک داخلی در مرکز تلفن رجیستر می شوند.

 

بلندگوهای آنالوگ که می توانند از طریق اتصال به آمپلی فایر های تحت شبکه و آنالوگ کار کنند .

 

 

 

 

 

  • آمپلی فایرهای تحت شبکه

    نتیجه تصویری برای ‪ip paging amplifier‬‏

از آمپلی فایر های تحت شبکه عمدتا برای اتصال بلندگو های معمولی استفاده می شود . این آمپلی فایر ها مبتنی بر SIP هستند و بیشتر برای محیط هایی که تعداد بلندکوهای زیادی برای پوشش مورد نیاز می باشد مورد استفاده قرار می گیرند.

 

 

 

 

 

 

 

  • آمپلی فایرهای آنالوگ

تصویر مرتبط

نسل سنتی آمپلی فایر های تحت شبکه هستند و در ظاهر همانند سری تحت شبکه هستند ولی با این تفاوت که روی بستر کابل مسی کار می کنند و علاوه بر نداشتن امکانات فراوانی که نوع تحت شبکه دارند ، قابلیت مدیریت از راه دور را نیز ندارند .

 

 

 

 

 

  • اینترکام

    نتیجه تصویری برای ‪inter com paging‬‏

اینترکام ها و کنسول های رومیزی ابزاری هستند که به عنوان نقاط پایانی (station) عمدتا دارای یک کلید فراخوان هستند و یه کمک این دکمه می توانند یک یا مجموعه ای از داخلی ها را با آن فراخوانی کرد. گاها اینترکام ها دارای صفحه کلید شماره گیری هستند .

 

 

 

 

مزایای استفاده از پیچینگ تحت شبکه :

  • قابلیت گسترش آسان
  • کاهش کابل کشی و هزینه نگهداری آن
  • امکان اتصال به خطوط تلفن شهری
  • امکان استفاده از تلفن های رومیزی به عنوان پیجر
  • سهولت مدیریت

 

مجموعه بازتاب مشاور،طراح و تجهیز کننده سیستم های صوتی ، پیجینگ و پیجینگ تحت شبکه ، در همه سازمان ها ادارات کارخانه ها اعم از دولتی و غیر دولتی با بهترین و معتبر ترین برند ها از جمله بوز BOS، الکترو ویس EV ، جی بی ال JBL، یا ماها YAMAHA ، زیکو ZICO ، جی تی آر JTR ، دی پی ای DPA ، آی تی سی ITC ، توا TOA ، بوش BOSCH و … همکاری مستقیم دارد.

مجموعه بازتاب ، با در اختیار داشتن بهترین طراحان و مهندسین مجرب و متخصصین کار آزموده در زمینه سیستم های صوتی و سیستم های پیجینگ ، پیجینگ تحت شبکه ،این اطمینان را به شما میدهد که در کوتاه ترین مدت زمان ممکن  پروژه  شما را تکمیل شده به بهترین نحو ، تحویل دهد.

اطلاعات تماس مجموعه بازتاب :

مهندسین مشاور مجموعه بازتاب، جهت توضیحات بیشتر، مشاوره رایگان و هماهنگی های لازم پاسخگوی سوالات شما میباشند.

تلفن: 02188907562

کارشناس فروش: 09195669592

 

فرم مشاوره رایگان


    منوی دسته بندی های خود را در تنظیمات سربرگ » موبایل » المنت منو موبایل » نمایش / مخفی » انتخاب منو مشخص کنید.
    اولین navigation menu here خود را ایجاد کنید
    سبد خرید
    برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.